HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KARDEŞ GÜNÜMÜZ

KOCATEPE ANAOKULU & BARBAROS MTAL UYGULAMA ANASINIFI KARDEŞ GÜNLERİNİ BİRLİKTE KUTLADILAR

Kardeş okullarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftasında  kardeş günlerini birlikte kutladılar. İki okulun velileri ile birlikte kutlanan günde çocuklar doyasıya eğlendi. Sergi, Kermes ve Survivor yarışmasının yer aldığı etkinlikte önce minikler sonra velilerimiz ve öğretmenlerimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar. Miniklerin ardından survivor parkurun da iki okulun müdürleri Özlem TAZE ve Fatma DURSUN kardeşlik adına yarıştılar. Bu birlikteliklerinin herdaim okullarımızın başarı ve mutluluğuna vesile olmasını temenni eden iki müdürümüz kardeşliğimiz devam edecek dedi. Etkinlikte emeği geçen veli, öğretmen ve İskenderun Gençlik Merkezi gençlerine ayrıca teşekkür edildi.

09-05-201909-05-201909-05-2019

Yayın: 09.05.2019 - Güncelleme: 09.05.2019 16:42 - Görüntülenme: 627