T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BARBAROS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ILE BERBERLER VE KUAFÖRLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI İSKENDERUN ŞUBESİ ARASINDA YAPILAN “MESLEK İDOLÜNÜ BULMA VE KARİYER BASAMAĞINI TAMAMLAMA İŞBİRLİĞİ”PROTOKOLÜ ÖN GÖRÜŞMESİ

Okulumuz Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri alanı öğrencilerimizin geleceğinde kalıcı izler bırakmak, kadın istihadamına değer katmak, ilçemiz işgücü piyasasında bizde varız diyebilmek adına Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası İskenderun Şubesi başkanı Nurettin TABAŞ beyefendi ve yönetimdeki ekibi ile biraraya geldik.

Görüşmelerimiz neticesinde öğrencilerimizin kariyer planlamasında İskenderunda mesleklerinde uzman kuaförlerimizi gençlerimizle bir araya getirmek, sektörün istediği meslek elemanını yetiştirmek adına yapacağımız çalışmalarda birarada olmayı değerlendirdik. Oda başkanımız ile fikir alışverişinde bulunduk.

Yapacağımız çalışmaları planlarken  “MESLEK İDOLÜNÜ BULMA  VE KARİYER BASAMAĞINI TAMAMLAMA İŞBİRLİĞİ”protokolünün ön taslağını karşılıklı kararlaştırdık. Oda başkanımıza ve ekibine, Bölüm Şefimiz Derya GÜL hanıma başarılar diliyor ve öğrencilerimizin gelecek planlamasına  sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2018 - Güncelleme: 10.12.2018 16:29 - Görüntülenme: 472
  Beğen | 9  kişi beğendi